WiMedia | Wim Besselink Mediaproducties is in 2018 opgericht door Wim Besselink (1992) en richt zich op het het produceren van content op het gebied van foto, audio en video. Daarnaast bieden wij ook coaching aan voor mbo studenten AV op bijzondere stageplekken en aan radiopresentatoren van lokale omroepen. Sinds 2020 biedt WiMedia ook consult bezoeken en ondersteuning aan lokale omroepen. 
Radio
In februari 2008 liep ik voor het eerst een radiostudio in en ik heb sindsdien bij verschillende lokale omroepen gewerkt als programmamaker, opleider/coach, programmaleider, omroepmanager en bestuurslid. Daarbij heb ik workshops en cursussen gevolgd bij de NLPO, NPO 3FM en Omroep Gelderland. Ook heb ik ervaringen mogen opdoen bij de Veronica Radioschool (V-Radio), Radio Gelderland en Slam FM. Als omroepmanager voor de lokale omroep van Zutphen heb ik onder andere bijgedragen aan samenwerkingen met gemeentelijke organisaties, onderwijs, (media) bedrijven en andere instellingen. Dit ter bevordering van de professionalisering van de omroep.
Fotografie
Fotograferen doe ik met veel plezier sinds 2011 en heb inmiddels vele mooie en bijzondere momenten mogen vastleggen voor verschillende bedrijven, gemeenten, gemeenschappelijke onderwerpen en het onderwijs. Mijn foto’s zijn onder andere gebruikt voor gedrukte en online media en journalistieke doeleinden.
Video
Als cameraman, interviewer, verslaggever, productieassistent en regisseur heb ik bij verschillende productiebedrijven en omroepen bijgedragen aan livestreams, opnamen en live televisie.. Ondanks dat dit geen directe prioriteit meer heeft ben ik nog wel inzetbaar voor verschillende producties.

Meer weten of kennis maken? Let’s Talk

Behind the scenes

Let’s Work Together

Wat kan ik voor jou doen?

Van idee tot concept tot uitvoering.

Wat er ook in je hoofd speelt, laten we het uitwerken.

LET’S TALK